Zoeken naar massage huizen

Natuurgeneeskundige praktijk - Dé plek voor therapeutische massages, coaching en natuurgeneeskunde.
Welkom op de website van holistisch praktijk Divian waar je terecht kunt voor massage, coaching en natuurgeneeskunde. Het woord holistisch wil zeggen dat lichaam, geest en ziel één dynamische geheel is. Je kijkt naar jezelf als mens in zn totaliteit.
schoonheidssalondenhelderarsenaal.nl
Massagetherapie en Bewegingstherapie Het Evenwicht Elena Hilgersom.
massage, massagetherapie, bewegingstherapie. IF YOU DONT TAKE CARE OF YOUR BODY. WHERE ARE YOU GOING TO LIVE? Weer in contact komen met je lichaam kun je vergelijken met een mooie ontdekkingsreis. Samen creëren we in een sessie een veilige ruimte voor wat op dat moment om aandacht vraagt. Respect, geborgenheid en liefdevolle aanraking maken het proces van bewustwording, acceptatie en verandering mogelijk. Op weg naar nieuw evenwicht. Massagetherapie Dorn therapie Bewegingstherapie Reflexzonetherapie Huizen tGooi Elena Hilgersom.
Massage in Huizen, Blaricum en omgeving - Praktijk Mijn Lijf.
Weet je niet zo goed welke massage bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of bespreek het in mijn praktijk in Huizen voordat ik begin met masseren. Meer informatie over een massage. Wil jij een massage in Huizen reserveren of meer informatie?
Schoonheidssalon 100 Beauty, huidverjonging, anti-aging.
Een 2 jaar jongere huid en optimaal vochtherstel. De Elastine Infusion Therapie is een heerlijke ontspannende massage behandeling die bijzondere werkstoffen met liftmassage combineert. Elastine en hyaluron samen met de soft laser lift massage werkt als een natuurlijke facelift op de veerkracht van je huid.
Reiki Huizen voor Reiki behandelingen en diverse vormen van massage.
Bij Reiki Huizen kun je terecht voor Reiki behandelingen en verschillende vormen van massages. Trakteer jezelf eens op een ontspannings of hotstone massage. Want ontspannen doet een mens goed, vooral na een lange werkdag. Een momentje ontspannen in het Gooi.
Home Page.
Een van de oudste methodes om lichaam en geest in balans te brengen is een massage. Een massage is heilzaam en heeft een goede uitwerking op de algehele gezondheid van lichaam en geest. Voor een goede massage is tijd nodig.
Kigelia Lichaam en Geest - Massage en therapieen met zorg en aandacht.
Veel mensen hebben last van vervelende en hardnekkige pijn in de rug. Deze massagebehandeling helpt om van die pijn in de rug af te komen. De Art Reum massage verwarmt het lichaam en ondersteunt de afvoer van afvalstoffen uit de pijnlijke gebieden. Reiki, energetisch massage. Reiki, energetisch massage.
Kopos Professionele massagecursussen Utrecht Nieuwegein.
Alles wat wij je aandragen zoals kennis, technieken en inzichten, zullen je zelfontplooiing stimuleren tot de ontwikkeling van jou als bijzonder en uniek masseur en wordt je uiteindelijk wie je echt bent. Kopos, jouw coach op maat! Cursus Stoelmassage Shiatsu. Cursus Stoelmassage Expert. Cursus Klassieke Massage. Cursus Klassieke Massage één dag. Cursus Deep Tissue Massage. 6081 BV Haelen L Telefoon.: 06 - 51382916. 2022 Kopos Massagecursussen Utrecht Huizen Nieuwegein. Cursus Stoelmassage Shiatsu10 en 11 december in Nieuwegein. Leer technieken om de energiebanen beter te latenstromen, spier- en zenuwweefsel te stimuleren enhet lichaam tot rust en in balans te brengen. Kopos, uw coach op maat! error: Alle informatie op deze website is beschermd! Beheer cookie toestemming. Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren. Functioneel Functioneel Altijd actief. De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Hotstone Massage Huizen - Home.
Hotstone Massage Huizen. tijd voor jezelf. Welkom opmijn website. In de drukke wereld waarinwe leven, is het belangrijk om tijd vrij te maken voor jezelf. Een uur ontspannendoet wonderenvoor je lijf. De massages zijn niet de massages die de meeste mensen hebben ervaren in een wellnessresort.
Praktijk voor Massagetherapie Hanneke Spaans.
Met bijvoorbeeld minder pijn, meer rust, meer levendigheid, meer kracht, meer flexibiliteit. Als Massagetherapeut help ik de mensen weer een te worden met hun lichaam. Ook in het geval van Burn-out klachten kan massagetherapie hulp voor jou zijn. Hanneke Spaans, Massagetherapeut, Huizen.
Bindweefselmassage in Blaricum, Huizen, Laren of Eemnes.
De Natural Face Lifting massage technieken zijn ontwikkelt door Inge Deceuninck, met haar achtergrond als fysiotherapeute kent zij het lichaam en daarmee de werking van botten, spieren en bindweefsel als geen ander. Naast fysiotherapeute is Inge Deceuninck ook sportinstructrice geweest en heeft al deze kennis toegespitst op gezicht, hals en decolleté.

Contacteer ons